آموزش آسان زبان

قدم هایی کوچک در جهت بهبود دانش زبان انگلیسی در جامعه

آموزش آسان زبان

قدم هایی کوچک در جهت بهبود دانش زبان انگلیسی در جامعه

مهارت استفاده از چاقو در آشپزخانه -Knife Skills

شنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸ ب.ظ | هانی یوسفی | ۰ نظر

همه ی خانوم های ایرانی برای پختن غذا روش مخصوص به خود را دارند که دستپخت آن ها را متمایز می کند. ادویه ها، طریقه شست و شو و آماده کردن و ترکیب مواد با توجه به ذائقه هر شخص و خانواده ای متفاوت است و این تفاوت ها باعث به وجود آمدن انواع مختلف غذا در سر تا سر کشور شده است. امروز برای شما کاربران سایت هاو کن یو تعدادی از این روش های منحصر به فرد را آماده کرده ایم تا شما هم بتوانید حرفه ای تر آشپزی کنید. پس برای پختن غذایی لذیذ تر تا انتهای کتاب با ما همراه باشید.

دریافت کتاب

perfect your knife skills with the help of Michelin-starred chefsChopping, slicing, dicing, carving, filleting, and boning - knife skills are fundamental to good cooking, and Knife Skills demonstrates every technique with clear step-by-step colour photographs. Now in paperback and with a new cover look and written by Michelin-starred chefs, Marcus Wareing, Shaun Hill and Charlie Trotter, and Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking, discover how to cut to perfection from carving a roast and filleting fish to preparing fruit and vegetables. Plus, know your knives; find out which equipment to use for particular tasks and how to keep your utensils in peak condition.Choose your tools, sharpen your talents and master techniques to give you the culinary edge with Knife Skills.

  • هانی یوسفی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی